Zarezerwuj pobyt
34 327 81 86

Hotel Kmicic Belvedere & SPA

Złoty Potok, ul. Majora Wrzoska 35 42-253 Janów woj. śląskie
Rezerwacje indywidualne: (34) 327 81 86
Rezerwacje grupowe: 600 837 067
E-mail: biuro@hotel-kmicic.pl

WIGILIA FIRMOWA NA JURZE 2024

Święta i koniec roku to czas podsumowań dla wszystkich firmowych zespołów. Dlatego zapraszamy serdecznie Państwa do Hotelu Kmicic Belvedere & SPA na Uroczyste Kolacje Wigilijne dla Firm , gdzie przy lampce wina i tradycyjnym opłatku będziemy mogli pożegnać stary rok , a przy wyśmienitym karpiu i złotopotockim pstrągu w migdałach omówić zadania na nowy nadchodzący 2025 rok. Oto menu 3 Uroczystych Kolacji jakie przygotowaliśmy dla Państwa na ten wyjątkowy dzień.

UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA PRZY ŚWIECACH MENU NUMER 1
PRZYSTAWKA

  • Mocarella w pomidorach w sosie Anchuan
  • Barszczyk czerwony z uszkami
  • Filet z Mintaja we francuskim cieście
  • Ziemniaczki gotowane z zasmażaną cebulką
  • Kapusta zasmażana z grzybami
  • Szarlotka podana z gałką lodu oraz musem czekoladowym

POTRAWY WIGILIJNE

  • Pstrąg w dzwonkach
  • Tymbaliki w auszpiku
  • Śledź po Staropolsku
  • Ryba po Grecku
  • Babeczki z łososiem
  • Sałatka Jarzynowa
  • Sałatka Brokułowa
  • Sałatka Ogórkowa
  • Jajka faszerowane grzybami
  • Papryka nadziewana warzywami
  • Grzybki marynowane
  • Masło
  • Pieczywo

NA GORĄCO SERWUJEMY:

  • Żur wigilijny

KOSZT MENU 150 ZŁ/OS

UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA PRZY ŚWIECACH MENU NUMER 2
PRZYSTAWKA:

  • Łosoś Norweski w kawiorze w sosie Medago
  • Zupa z borowików z łazankami
  • Karp smażony po parysku
  • Ziemniaczki gotowane z zasmażaną cebulką
  • Kapusta z groszkiem zasmażana

POTRAWY WIGILIJNE

  • Pstrąg faszerowany w galarecie
  • Śledź po Japońsku
  • Śledź po Węgiersku
  • Sałatka Jarzynowa
  • Sałatka Królewska
  • Ryba po Grecku
  • Papryka konserwowa
  • Grzybki marynowane
  • Masło
  • Pieczywo
  • Ciasto:
    • Sernik po wiedeńsku,
    • Szarlotka ze świeżych jabłek z bitą śmietaną,
    • Strucla makowa z bakaliami
  • Patery owoców:
    • Winogrona białe i czarne,
    • Mandarynki,
    • Banany,
    • Kiwi

NA GORĄCO SERWUJEMY:

  • Makiełki,
  • Pierogi z kapustą i grzybami,
  • Barszczyk czerwony z uszkami

KOSZT MENU 170 ZŁ/OS

UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA PRZY ŚWIECACH MENU NUMER 3
PRZYSTAWKA

  • Śledź w śmietanie podany z miętą i cytryną
  • Zupa z borowików z łazankami
  • Pstrąg po królewsku w migdałach
  • Lorettki
  • Surówka z kapusty pekińskiej w sosie Balsamico

POTRAWY WIGILIJNE

  • Rolada ze schabu nadziewana śliwkami
  • Jajka faszerowane kawiorem
  • Indyk w Maladze
  • Fantazyjne babeczki TUTI – FRITTI -DI – MARE
  • Jajka faszerowane kawiorem
  • Rolowany boczek zapiekany w winnym aromacie
  • Kurczak garnierowany warzywami
  • Pasztet z indyka z żurawiną
  • Rolmopsy z cebulką w winnym aromacie
  • Sałatka Śledziowa
  • Sałatka Ananasowa
  • Sałatka Tortelini
  • Papryka nadziewana warzywami
  • Ciasto:
    • Sernik po wiedeńsku z brzoskwinią,
    • Jabłecznik ze świeżych owoców z bitą śmietaną,
    • Strucla makowa z bakaliami
  • Patery owoców:
    • Winogron biały i czerwony,
    • Banany,
    • Mandarynki klementynki,
    • Kiwi

NA GORĄCO SERWUJEMY:

  • Łosoś grillowany podany w sosie koperkowym,
  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem z grzybami,
  • Kawa i herbata w dzbankach

KOSZT  MENU 190 ZŁ/OS

Powered by: Visomedia.pl